dansexpressie voor echtparen

Deze cursus is speciaal voor echtparen en stellen met een serieuze relatie.

WAT?
In de cursus dansexpressie voor echtparen gaan we d.m.v. beweging en dans een nieuwe dimensie in je relatie ontdekken welke zal bijdragen tot versterking van je relatie onderling en je eigen identiteit.  

HOE?
We zullen veel samen als groep, als mannen onderling, als vrouwen onderling en natuurlijk als echtparen bewegen en dansen. We zullen in onze dans geïnspireerd raken door elkaar en door verschillende dans en beweging technieken op basis van creatieve dans en dansexpressie.

In de afwisseling van bewegingsopdrachten en het zelf vrij bewegen en dansen zullen we onze eigen dansvocabulaire uitbreiden en ervaren hoe dit ons dichter bij onszelf, bij je partner en bij het hart van God brengt.

Er zullen momenten in de cursus zijn wanneer alleen de mannen samen dansen en de vrouwen apart een onderwerp bespreken en andersom, met als doel je eigenheid als man of vrouw te vinden in dans en beweging.

WANNEER?

De cursus Dansexpressie voor echtparen zal in een blok van 8 aansluitende weken worden gegeven op donderdagavond van 19.30- 21.00. 

Cursusjaar 2022: Donderdag 3 nov - 22 dec.  

Tijdens de school vakanties zullen de lessen in overleg gegeven of verplaatst worden.

 

WAAR?

Christelijke basisschool de Verbinding,
Haagbeukweg 36-38,
1326 CR Almere

 

KOSTEN:

De contributie bedraagt 125 Euro voor de hele cursus per echtpaar en moet voor de 1ste les overgemaakt  worden op Rabobank rekeningnr. NL19RABO01276.22.225 tnv St. Worship Danceschool Almere ovv naam  en cursus dansexpressie voor echtparen. 

 

OPGEVEN:

Opgeven kunt u doen via het  Aanmeldformulier lessen  voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij het formulier opmerkingen