De week na Creative Worshipdag 2..

23-03-2013 15:41

Nu we weer zijn bijgekomen van de drukke, maar geslaagde dag. De rust is weer teruggekeerd en we kunnen nog met volle teugen nagenieten van deze dag.

Ondanks dat er toch wat mensen afwezig waren, was het toch best druk. Iedereen had er zin in, en de sfeer was warm en vol verwachting. Het thema van de dag was "speelplaats".  Nadat Angelique een korte introductie had gedaan, begonnen we met de warming up en daarna werd er kort verteld wat de bedoeling was. We mochten daarna naar het lokaal waar onze eerste workshop begon. Mijn eerste workshop was modern Jazz en wat heb ik genoten. Veel techniek geleerd en een leuke choreografie. Na deze eerste workshop hadden we een koffiepauze met wat lekkers erbij. We konden toen lekker babbelen en ervaringen uitwisselen. En toen was het weer tijd; de tweede workshop was begonnen. Mijn tweede workshop was technisch vlaggen voor gevorderden. Ik vond het erg leuk, maar bakte er eerlijk gezegd niet veel van. Na wat nieuwe patronen geleerd te hebben, kregen we ook hier een leuke choreo om te leren. De les werd leuk gegeven en we kunnen thuis verder oefenen. 

 

Na de workshops was het etenstijd. Veel mensen besloten toen om naar huis te gaan omdat ze andere plannen hadden of gewoon nog een stuk terug moesten reizen. Dat was best jammer. Tijdens de maaltijd had je kans om kennis te maken met de gezichten die je nog niet (goed) kende en dat was erg gezellig. Na de maaltijd konden we onze mooie danskleding aandoen. We gingen daarna samen dansen en onze Hemelse Vader danken voor deze dag. Eerst mochten we onze bij de workshops aangeleerde choreo's laten zien. En daarna konden we dansen alsof we allemaal nog kinderen waren. Er was van alles daar: vlaggen, tamboerijnen, ballonen, ballen en een live band. Het was beter dan doelloos dansen in een discotheek en ik was nog niet eens dronken. In een woord ge-wel-dig! Ik moet zeggen dat het een van mijn leukste avonden was en ik hoop stiekem dat er dit jaar nog zo een dag komt...

 

Wil je jouw ervaringen of getuigenis met ons delen? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Vul het formulier hier in o.v.v. WDS redactie, en wie weet delen we jouw verhaal!

Blessings,

Shaheeda

WDS redactie

—————

Terug